Ne pregătim atleții să fie buni,
în caz de zombies

În caz de apocalipsa zombie, atleții noștri vor fi excelenți la supraviețuire. Asta pentru că îi pregătim să fie buni la orice situație neprevăzută ar apărea în viață. 

Vor avea viteză să alerge, condiție fizică să reziste, forță fizică să care, coordonare să scape din situații la limită, forță mentală să nu capituleze, și imunitate ca să nu se infecteze 😉

Ne pregătim atleții să fie buni,
la viață

Aplicând această analogia la viața de zi cu zi, atleții noștri vor putea să își folosească viteza, forța, condiția fizică, coordonarea și forța mentală pentru a face o multitudine de activități sportive în afara sălii. 

Vor putea să se joace cu copii mai mult și mai plăcut, vor putea să-și care toate cumpărăturile într-un singur drum, vor avea energie și chef de viață pentru a se distra, a se simți bine, a se bucura de tot ce ne oferă viața! De aceea, ne pregătim atleții să fie buni la viață.

Iată mai jos principiile noastre

🔭 Viziune

Vrem să oferim cea mai bună experiență de fitness din lume; să construim un loc pe care membrii comunității noastre să-l considere a 2-a lor casă.

🧭 Misiune

Să aducem o contribuție lumii prin crearea unui loc unde oamenii vin să se dezvolte, și ca urmare să ducă o viață mai diversă, mai împlinită, mai sănătoasă, mai lungă și mai fericită.

⚖️ Valori

  • Suntem onești, modești, punctuali și de încredere pentru toti oamenii cu care ne întâlnim.
  • Facem lucrurile corect, respectăm valorile societății și contribuim la aceasta.
  • Suntem empatici, mereu dispuși să ajutăm în orice fel putem.
  • Conducem prin exemplu.
  • Țintim către excelență în tot ce facem.
  • Ne îmbunătățim în fiecare zi. Suntem umili și respectuoși, indiferent de situti
  • În. Fiecare. Moment. – Ne uimim clienții în fiecare zi, cu fiecare ocazie.

 

Dacă aceste principii rezonează cu tine, atunci apasă pe butonul de mai jos și: