Alex

Founder & CEO

Sunt Alex, fondatorul și proprietarul Leistung Fitness. Împreuna cu soția mea, ne-am mutat din București în Brașov în 2016, și pentru că nu ne plăceau sălile clasice de fitness ne-am construit sala noastră. Între timp, în jurul acesteia s-a clădit o comunitate incredibilă de oameni faini. 

Mișcarea mea preferată este de haltere e hang squat clean, de gimnastică e muscle-up, iar de cardio e rowing.

CrossFit Level 1 Trainer, CrossFit Weightlifting Level 1 Trainer

Sebi

Head Coach

Încă de la primul meu contact cu lumea fitness-ului, acum mai bine de 12 ani, am știut că vreau să devin antrenor și să ajut oamenii din jurul meu să devină mai puternici, mai încrezători în propriile forțe și să îi învăț cum să facă din mișcare un obicei pe care să îl păstreze până la adânci bătrâneți. De când antrenamentele au devenit parte din stiul meu de viață, nivelul meu de fitness s-a îmbunătățit considerabil, mă simt mai bine ca niciodată iar asta mă ajută în fiecare zi să fiu un soț, un tată și un antrenor mai bun decât am fost cu o zi în urmă.

Îmi face plăcere să lucrez cu oameni care își doresc cu adevărat o schimbare în viața lor, care sunt dispuși să muncească pentru rezultate de lungă durată și pentru a duce o viață mai fericită.

CrossFit Level 2 Trainer, CrossFit Weightlifting Level 1 Trainer, Precision Nutrition Level 1 Coach

Tehnician Nutriționist, Antrenor Personal și Instructor de Group Fitness certificat.

Andrei

Andrei

Coach

Rucsi

Coach & Fizioterapeut

Am știut  dintotdeauna că vreau să lucrez cu sportivi, iar aici este locul perfect!

Mă bucur să fac parte din această comunitate atât în calitate de atlet, cât și ca fizioterapeut.

Cei peste 6 ani de experiență în domeniu mi-au confirmat că este cea mai frumoasa arie din recuperare și sunt aici să ofer suport în prevenția și evaluarea accidentărilor, în ameliorarea durerilor și în îmbunătățirea stabilității articulare, pentru a ajuta comunitatea noastră să fie cât mai activă!

Tehnician maseur

Licențiată în Kinetoterapie

Masterandă -Kinetoterapia în Traumatologia Sportiva

Terapeut Neurac (Neuroactivare musculară)

Lorand

Coach

Anna

Social Media Manager

Max

Gymnastics Coach

“Totul a început în 2013, când scena era dormitorul meu, iar toată recuzita era o bară de tracțiuni montată pe perete. După ce am început să văd rezultate, am fost captivat de “calisthenics”. Am început să caut cum pot face din asta o carieră.

Așadar, un an mai târziu am ajuns la facultate pentru a învăța cum îi pot antrena pe ceilalți să obțină rezultatele dorite. Acolo am descoperit gimnastica, iar ideea de a-ți mișca propriul corp cu atâta “ușurință” m-a fascinat. Câțiva ani mai tarziu am descoperit circul și m-am îndrăgostit de ideea de a te mișca, dar de data asta pentru a exprima ceva.

După încercarea câtorva discipline, am ales-o pe cea care îmi transmite simplitate, dar în același timp și eleganță: Hand Balancing.