Pentru toate vârstele și toate abilitățile.
Avem rețeta de fitness.

Prin metodologia noastră Level Method identificăm care este nivelul de condiționare fizică și care sunt abilitățile fiecărui atlet. Apoi, în funcție de obiectivele individuale, propunem soluția optimă pentru a le îndeplini. Aceasta e rețeta noastră de fitness!

Toate antrenamentele noastre sunt potrivite pentru oricine, indiferent de vârstă sau experiență.

Ne îmbunătățim continuu programele astfel încât atleții noștri să se bucure de cel mai înalt nivel de fitness nu doar acum, ci și mult timp de acum încolo.

Scopul general al atleților noștri este să devină buni la provocările din afara sălii de sport. Noi îi ajutăm și îi îndrumăm să participe la cât mai multe sporturi, punându-și astfel în practică abilitățile dobândite în sală. 

Modalitățile prin care facem acest lucru sunt:

Reteta de fitness

Antrenamente Personale

Suntem pregătiți să îți oferim tot suportul de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini rapid obiectivele.

Fie că nu găsești timpul necesar pentru a face mișcare sau preferi să lucrezi 1-la-1 cu un antrenor, avem o rețetă de succes pentru tine.

Reteta de fitness

Antrenamente Grup

Vrei să lucrezi împreună cu ceilalți membri pentru a evolua, pentru a fi pregătit mereu pentru orice și a face mișcarea parte din viața ta?

Îți oferim mult mai mult decât o simplă clasă de fitness. Antrenamentele noastre sunt: diferite în fiecare zi, pentru a te scoate din zona de confort; solicitante, dar mereu adaptate pentru nivelul fiecărui participant și nu în ultimul rând motivante, pentru că spiritul de camaraderie este în rețeta noastră de fitness.

Reteta de fitness

Kids Training

Viitorul se mișcă bine! Programul nostru este special conceput pentru a-i ajuta pe cei mici (cu vârste cuprine între 8 și 14 ani) să-și îmbunătățească coordonarea, să socializeze, să se distreze și să își consume energia într-un mod natural în cadrul unei atmosfere prietenoase și inclusive. Ne dorim să îi pregătim pe cei mici pentru o viață activă, construind în același timp o bază solidă pentru orice sport pe care ei își vor dori să practice în viitor.

Reteta de fitness

Nutrition Coaching

Alimentația corectă este cheia sănătății și performanței. Fie că vrei să îți îmbunătești obiceiurile alimentare sau ai o țintă clară pe care vrei să o atingi, echipa noastră de antrenori te poate ghida ca tu să ai rezultatele dorite! Nutritia face parte din rețeta noastră pentru ca tu să te simți cu adevărat bine! 

Reteta de fitness

Recovery - Physio

Ne antrenăm intens, dar avem grijă și de refacerea corpului. Pregătirea de dinainte de antrenament și refacerea după efort sunt elemente cheie din rețeta noastră de fitness. La această clasă de specialitate lucrezi la flexibilitate, stabilitate și te reconectezi cu corpul tău, sub atenta îndrumare a antrenorului specializat în fizioterapie.

Reteta de fitness

Curse cu Obstacole

Ducem roadele muncii noastre în sală în afara ei! Fie că ești împătimit al curselor de alergare cu obstacole sau vrei să iei startul la prima ta astfel de competiție, antrenamentele pe care le facem te ajută să fii pregătit pentru orice, oricând!

Fitness, Comunitate și Rezultate
Care sunt pașii?

Ne cunoaștem reciproc, vorbim despre obiectivele tale și cum te putem ajuta să ți le îndeplinești cât mai eficient.

Descoperi la ce nivel de fitness te afli și construiește o bază solidă care te va pregăti pentru succes.

Setezi noi obiective, ai sprijinul echipei de antrenori și al comunității de atleți care te ajută să ajungi unde îți dorești.