IRINA D:

Când mi-am propus să fac o schimbare cu privire la viața mea, în ianuarie 2021, nu mi-am imaginat turnura pe care o va lua aceasta începând din acel moment.

Astfel, în cursul lunii ianuarie 2021, după o discuție onestă și amplă despre starea mea de sănătate și despre obiectivele pe care doream să le îndeplinesc, am început.  În acest fel, a început ceea ce avea să însemne schimbarea majoră a vieții mele.

În 2021, porneam la drum cu 95 kg (la 164 cm înălțime), dureri de spate, picioare și mâini, încheieturi în general, precum și cu dureri insuportabile de cap.

Cu sprijinul antrenorilor și a întregii Comunități Leistung, mi-am regăsit treptat forma fizică, mobilitatea, energia și plăcerea de a trăi ca un om sănătos.

Au contribuit din plin atât antrenamentele fizice, sfaturile și susținerea din Comunitate, cât și participarea la challenge-urile de nutriție care au venit în completare, în mod natural, fără eforturi, pe baza unui mindset deja conturat: îmi doream nu numai o formă fizică bună, dar și un nivel mai bun al sănătății în general.

Pot afirma acum, aproximativ 1 an și jumătate mai târziu, și cu 27 kg în minus, că mă simt mai bine ca niciodată și că mă simt mai motivată ca niciodată să continui această călătorie care îmi aduce doar satisfacții. Am devenit conștientă de corpul meu, de nevoile lui și simt că trăiesc în armonie cu mine însămi. Sunt capabilă să fac alegeri asumate, în cunoștință de cauză, cu privire la alimentație, odihnă și efort fizic.

Decizia de a deveni parte a Comunității Leistung se dovedește a fi una dintre cele mai bune investiții pe care le-am făcut vreodată.

Singurul meu regret? Faptul că nu am aflat de Leistung mai devreme, în 2017 – anul înființării.
M-aș fi putut bucura mult mai rapid de tot ceea ce înseamnă, cu adevărat, puterea și susținerea acestei Comunități.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn