Când vine vorba de schimbări de comportament, că discutăm de adoptarea unor obiceiuri noi (sperăm că sănătoase) sau de încetarea unora vechi (probabil nocive), trebuiesc create noi obiceiuri.

Obiceiurile sunt în esență acțiuni pe care mintea și corpul sunt obișnuite să le facă zilnic. Însă, cu cât un obicei este mai vechi, cu atât este mai greu de schimbat.
Dacă este ceva nociv, trebuie răbdare și tenacitate pentru a fi înlocuit cu ceva sănătos. Dar odată ”instalat” noul obicei sănătos, acesta va deveni un nou stil de viață!

Click AICI pentru a descărca un tabel pe care-l o poți folosi pentru a-ți crea câteva obiceiuri sănătoase, care vor avea un impact major asupra sănătății.

Tot ce trebuie să faci este să-ți notezi orele de culcare si de trezire, calitatea somnului, precum și obiceiurile din ziua precedentă care inhibă somnul. Apasă pe butonul de mai jos, printează tabelul și lipește-l pe frigider sau pe oglinda din baie.

Prin simplul obicei de a urmări anumite informații vitale, vei conștietiza importanța lor și vei face un efort să ai mai multă grijă de calitatea somnului tău.

Succes!

Facebook
Twitter
LinkedIn