Sportul este pentru toată lumea

 

Mă numesc Olivia și sunt prima persoană cu care vorbești atunci când vrei să vii la Leistung Fitness. Ne auzim la telefon și găsim împreună o zi și o oră bune pentru o scurtă discuție, la sală, cu un antrenor, la No Sweat Intro. Sportul este pentru toata lumea, îți spun acum de ce.

Conversațiile mele se încheie rapid cu cineva hotărât, care deja știe cât de importantă e mișcarea pentru o viață echilibrată.

Sportul este pentru toata lumea

De multe ori, însă, la capătul celălalt al telefonului sunt multe frici și scuze. Unii oameni sunt ușor intimidați de mersul la sală și cred că nu ar face față antrenamentelor, unii sunt copleșiți de programul de la serviciu, nu găsesc echilibrul între job-familie-timp personal, alții au un istoric medical care i-a oprit din a face sport în ultimii ani. De teamă. Persoane cu diferite operații în trecut, hernii de disc, epilepsie, accidentări mai vechi, proaspete mămici, femei la pre-menopauză care se luptă cu schimbări hormonale, persoane 50+ care consideră că ‘e prea târziu să mai facă mișcare’. Sau la polul opus, părinți de adolescenți, îngrijorați că poate e prea devreme pentru copiii lor să înceapă acest gen de antrenamente.

Cu aceste persoane stau de vorbă și le explic că poate ele au nevoie cel mai mult de asta.

Ce vreau sa zic e că motivele pentru care sportul e amânat nu sunt atât de multe. Sunt câteva, care se tot repetă pentru fiecare dintre noi.

Cum te putem ajuta?

 

Să faci sport în siguranță, ghidat de un antrenor atent la nevoile tale și faptul că metodologia noastră permite tuturor, indiferent de vârstă, sex, experiență să facă același antrenament, dar adaptat nivelului lor de fitness mi se pare extraordinar!

Sportul este pentru toata lumea, deci e și pentru tine. Trebuie doar sa găsim împreună o zi și o oră când poți veni pe la noi să ne cunoaștem.😊

Facebook
Twitter
LinkedIn