“Totul a început acum un an și șapte luni, de ziua mea. A fost momentul când am decis că trebuie să fac o schimbare în viața mea. Mi-au atras atenția postările online de la  Leistung Fitness și am hotărât să mă programez pentru o discuție cu unul dintre antrenorii sălii. A fost cadoul perfect de ziua mea. De-a lungul timpului am avut mai multe încercări de a-mi schimba stilul de viață și să includ sportul în viața mea, dar toate fără rezultat. La prima discuție  am simțit că am venit în locul potrivit, pentru mine. A fost ca o discuție între doi prieteni, în care am setat  obiectivele mele. Pe atunci obiectivul meu principal era să pierd în greutate.

După un timp, am participat la prima ședință de grup. Atunci a fost momentul în care chiar m-am îndrăgostit de Leistung. Am descoperit o comunitate primitoare și unită, oameni foarte pozitivi care m-au încurajat de la prima întâlnire, atmosferă, muzică motivațională, totul mi-a plăcut. Am fost impresionat.

Cu trecerea lunilor, au început să apară rezultatele. Am început să slăbesc și să am un nivel de fitness la care nu credeam vreodată că o să ajung. Am învățat să mă cațăr pe frânghie, să fac tracțiuni, să dobândesc tehnici de gimnastică, haltere, pur și simplu simțeam îmbunătățiri de la o lună la alta.  Pe lângă aceste aspecte fizice, am cunoscut oameni open-minded și pozitivi, care de fiecare dată mă încărcau cu energie.

După un an și jumătate mi-am îndeplinit obiectivul de a slăbi. De la 102 kg am ajuns la 82 de kg. Chiar dacă obiectivul meu principal era să slăbesc, cu trecerea timpului am găsit o altă motivație, aceea de a mă dezvolta cât mai mult în acest sport.

Pentru mine sportul a devenit un mod de viață. Leistung este vorba de comunitate, prieteni, sport, depășirea limitelor, consistență, nutriție.
Sincer,  acum mă simt ca o pasăre Phoenix, care a renăscut din propria ei cenușa. Leistung a fost scânteia de care am avut nevoie.”

Facebook
Twitter
LinkedIn