Hei, sunt Alina..

și aceasta e povestea mea. Încep cu ce e mai important: nu mi-a plăcut niciodată sportul. Ciudat, nu? 🙂

 

În școala generală încercam să găsesc orice motiv că să nu vin la ora de sport. Cel mai mult îmi displăcea baschetul sau voleiul, mi se părea o plictiseală să alergi 45 minute după o minge. Relația mea cu sportul nu s-a îmbunătățit prea mult nici la facultate (am avut ore de sport în primul an), deși mergeam regulat. Însă, pe măsură ce în anul doi de facultate nu mai practicam nimic, am început să mă simt anxioasă, deseori obosită, deși aparent nimeni nu observa asta. Mereu eram tipa plină de energie, implicată în zeci de proiecte, care le reușea pe toate. Dar eu nu mă simțeam nici pe departe așa.

Apoi, ce cred că s-a schimbat în mine odată cu munca mea de dezvoltare personală, a fost relația cu mine însămi. Am început să mă întreb ce pot face cu adevărat pentru mine în toate aspectele vieții mele. Și aici a început aventura.

Povestea Alinei

Începuturi

Era toamna lui 2017 când am decis că mă apuc de alergat. Mi-am descărcat pe atunci o aplicație care îmi făcuse planul de 3 luni în care voi putea alerga 1 oră fără pauză. Planul era foarte smart întrucât după o luna mi-am dat seama că nu e așa de greu. Iar în ianuarie 2018 am alergat prima mea oră fără pauză. Apoi au urmat primii mei 10 km, semimaratoane și alte competiții.

Încet, încet, îmi doream tot mai mult să fiu cea mai bună versiune a mea, inclusiv pe plan fizic, pentru că am realizat că trupul meu face parte dintr-un întreg, pe de-o parte și, pe de alta, că, pentru evoluție spirituală, ai nevoie de susținerea corpului. Asta a fost un declic la mine, ideea că nu poți evolua spiritual dacă nu ești puternic fizic m-a motivat mai mult decât orice altceva.

Astfel am zis să încerc și sala de forță. La început era ceva nou și interesant, dar pe parcurs mi-am dat seama că mă plictisește. Am continuat cu antrenamente în circuit și astfel am aflat și am ajuns la o sală de crossfit din Chișinău (eu fiind originară din Republica Moldova). Acolo efectiv m-am îndrăgostit de acest gen de sport. Nu-mi mai imaginez viața mea trăită altfel. În tot parcursul meu am inspirat multe persoane/prieteni, iar gândul de a-i ajuta pe alții în călătoria asta a început să încolțească.

La Brașov

Acum de un an m-am mutat la Brașov și primul lucru făcut a fost să găsesc o sală cu același sistem de valori și antrenamente. Așa am ajuns eu la Leistung. Aici am găsit o comunitate de oameni super faini care m-au inspirat și care m-au făcut să cred tot mai mult în mine și în potențialul meu. Iar acum mai mult ca niciodată sunt dispusă să ajut, dar de dată asta în calitate de Coach. Vă aștept cu mare drag la sala! Hai, să înceapă aventura!

Dacă te-a inspirat povestea mea, îmi poți lăsa un comment mai jos. Te poți înregistra pentru o discuție gratuită la sală apăsând pe butonul de mai jos.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn