Suntem o sală de fitness în Brașov. Poate ne urmărești de ceva vreme. Poate abia ai ajuns în colțișorul nostru de internet. Sigur ți-ai pus întrebarea, care e faza cu sala asta? Care e diferența dintre noi și alte săli de fitness/culturism? Citește întreg articolul pentru a afla.
Încet, încet, îmi doream tot mai mult să fiu cea mai bună versiune a mea, inclusiv pe plan fizic, pentru că am realizat că trupul meu face parte dintr-un întreg, pe de-o parte și, pe de alta, că, pentru evoluție spirituală, ai nevoie de susținerea corpului. Asta a fost un declic la mine, ideea că nu poți evolua spiritual dacă nu ești puternic fizic m-a motivat mai mult decât orice altceva.
La sală tot auzim de fitness, de rezultate, însă călătoria și progresia noastră nu este mereu ascendentă. Așa s-a întâmplat și cu mine, de mic copil aveam o imagine clară despre cum va arăta viața mea, aveam un vis clar conturat în minte: să devin fotbalist profesionist. Munca consecventă spre acest vis a fost mereu alimentată de dorința de a ajunge în liga întâi. De la 13 ani, mi-am luat inima în dinți și am avansat de la echipă la echipă, la a 17 ani ajungând la Dinamo. În acești ani am căpătat încredere în mine și miile de ore acumulate la antrenamente chiar aveau rezultate. Când am semnat contractul cu Juventus, mi-a luat ceva timp să realizez… gata, mi-am atins visul. 
Știai că în comunitatea noastră se află cel mai fit Chef din România?👨🏼‍🍳💪🏻 Servet nu este un chef obișnuit. El se trezește la 5 dimineața zi de zi să se antreneze la noi, iar dacă te întrebi de unde a pornit pasiunea lui pentru Crossfit, îl lăsăm un pic pe el să ne povestească: 
"De trei ani sunt membru la Leistung fitness. Aici mi-am găsit a doua familie. La antrenamente mă simt fericit și împlinit. Cu acest gând mă culc și mă trezesc: CROSSFIT! Sala și comunitatea te încarcă cu energie pozitivă și cu bună dispoziție. Scopul meu este să acumulez cât mai multe cunoștințe și experiență ca să dau mai departe și altora ce am învățat. Am fost și eu ajutat la început și astfel am putut să ajung unde sunt acum și în continuare doresc să mă dezvolt. Dacă ești la început și îți e frică să faci primul pas spre o viață sănătoasă, eu ți-aș sfătui să ai încredere în tine și să spui: Da, pot să fac o schimbare. Încrederea în sine este cel mai important lucru în viață. Toată lumea începe de la 0. Și tu poți ajunge departe. Ai nevoie doar de autodisciplină și muncă consecventă." 😁-Servet